Ständigt hårt tryck

Hur fint är det inte att se alla kontor i Stockholm. Ännu en kämpe som arbetar för sitt eller någon annans företag. När man ser dem fulla av rörelse och liv, då vet man att det går bra för dem.

En sak man alltid ser i Stockholm, det är glada människor. Det tycks inte spela någon roll om det är full storm, eller om det öser ner så är där någon glad. Någon är glad för att den precis innan den värsta skuren kom ner hann in på sitt kontor. Eller skrattet man får när man blir helt genomsur av bara 1 minut utomhus. Ja det är så det är. Kontoret räddar en många gånger, det ligger sådär lämpligt ifrån hemmet, så vid dåligt väder är det bara att välja. Det är ett populärt kontor så många andra drar nytta av det. Det är roligt med ett levande kontor, men det gör också att allt slits mycket snabbare. De stolar man köpte in, som dubbelt så snabbt, än i ens hem, redan är nedsuttna.

Slitage i kontoret

Det är inte bara inredningen som blir sliten. Det är så mycket mer, som golvet. När man flyttade in var det i ett väldigt fint skick. Nu skulle det snarast möjligt behöva en golvavjämning i Stockholm. Trots att man inte står mycket, hinner det ändå påverka fötter och ben att stå på ett ojämnt golv. I Stockholm däremot, där är det inga problem att hitta ett företag som är experter på golv.