Om oss

Den här sidan ska vara av den kaliber att du som läsare ska återkomma hit för att lära dig mer om olika saker. Vi ska skriva om allt mellan himmel och jord. Ett inlägg kan handla om professionell städning – hur ser kontorsstädning ut, vad ska man tänka på vid hemstädning och hur fungerar Rut-avdraget? – nästa inlägg kan vara lite tyngre och exempelvis handla om hur en vårdnadstvist ser ut. Detta bara för att följas av ett inlägg som handlar om träning, hälsa och välmående. Allt medan det fjärde inlägget kan ge tips om renoveringar och olika byggfrågor.

Vi är – och ska vara – spretiga. Den här sidan kommer aldrig att nischas in mot något specifikt ämne eller områden. Det finns det andra som gör bättre: vi ska vara bäst på att vara allround.

Vi kommer att finnas i vår nutid och ta tag i de frågor som rör oss alla. Miljön, klimat och olika lösningar – elbilar, värmepumpar, solenergi – kommer definitivt att avhandlas. Samma sak gäller vardagen. Hur påverkar all vår skärmtid våra liv och hur kan vi komma tillrätta med stress, övervikt och den sämre mentala hälsa som numera håller många i ett krafttag?

Samtidigt så kommer vi även att titta både framåt och bakåt – ge historiska tillbakablickar och visioner om den framtid som kommer. Vi ska vara en sida som ständigt bjuder på överraskningar och matnyttig information. Välkommen!