Öppna porten med glädje

Har du ett vackert trapphus som möter dig när du kommer hem? Eller har du ett anskrämligt trapphus som du bara önskar ska målas om? Det första intrycket är viktigt, även i ditt trapphus.

Det är lite spännande att gå in genom en port som du aldrig gått in genom förut. Kanske har du passerat många gånger, men inte haft något ärende dit. Och kanske har du sett porten eller huset, och undrat hur det ser ut där inne egentligen. Eller så har du passerat många gånger utan att ens reflektera över porten eller huset.
I båda fall kan det bli en välkommen överraskning att öppna den där porten och mötas av en vidunderlig entré och ett vackert trapphus. Kanske ett trapphus som känns mycket gammeldags med sin trånga utformning och snirkliga, äldre hiss. Eller så möts du av ett enormt trapphus med vackra statyer som står i gluggar på väggen.

Sätt tonen med färgen

Färgen på ett trapphus är det som sätter tonen på hela huset. Om du har ett trapphus som andas lyx, så kommer du bära med dig det ända in i bostaden. Och har du en färg som andas fräschör så kommer hela huset kännas renare, piggare och fräschare.
Allt det kan du uppnå med rätt färg, rätt målning och rätt underhåll. Som riktlinje finns de enkla trapphusen med stänkmålning. En teknik där smuts och skador inte syns lika väl, som vid enfärgade väggar. Planera därför färgsättning och teknik efter ditt önskemål. Läs mer om trapphusmålning på denna sajt: trapphusmålning.nu