Hemstädning för behövande i Stockholm

Oavsett om anledningen är tidsbrist eller oförmögenhet att klara städningen själv är hemstädning i Stockholm fantastiskt. Något att ta till när man behöver.

Lena jobbade som kontorist på en advokatbyrå i Stockholm. Hon älskade sitt jobb och hade till och med arbetat en gång då hon brutit benet. Det var inget problem då hon fick skjuts till och från jobbet. Det hade varit svårare att klara hemsysslorna, men det gick med nöd och näppe.

Hon hade precis varit inne i en delikatessbutik och hann bara gå ett par steg på trottoaren innan fötterna plötsligt försvann under henne och hon ramlade handlöst. Precis som man gör, hade Lena tagit emot sig med armen, något som resulterade i att den gick av. Nu skulle hon inte kunna vare sig jobba eller städa.

Lyckan är hemstädning

Lena hade haft rätt. Hon blev sjukskriven. Hemma var det hopplöst att göra något. Inte ens diska gick att göra med en arm. Hennes mamma ringde och men då hon blev förkyld ordnade hon istället så att en städfirma som gjorde hemstäd i Stockholm skulle komma och ta hand om allt.

Lena hade tvekat men mamman hade lovat att betala för tjänsten. Hon såg även till att samma person kom varje gång så att Lena inte behövde ha massor av okända människor i hemmet. När städfirman kom fattade Lena genast tycke för Sofia. Bara efter några dagar med lyxig service bestämde Lena att det här skulle fortgå även när hon började jobba igen. Det var fantastiskt.

Publicerat den
Kategoriserat som Städ