Lackering för möbler

Lackering ger gamla möbler nytt liv och helt ny unik design. Det är inte bara köksluckor som du kan lämna in för lackering. Konstverk, möbler och reklam gör ett slående intryck lackerat.

Om du vill ha unika möbler utan att behöva gräva för djupt i plånboken så kan du ta en titt på secondhand-marknaden. Du kan hitta rätt kul möbler för en billig slant. Problemet är ju ofta att de är slitna och kanske inte speciellt unika i sitt grundutförande.

Även om lite färg kan göra underverk så är det inget som motsvarar en proffsigt gjord lackering. Köksluckor är ju vanligt att lämna in för lackering men även möbler kan få nytt liv med en snygg finish. Överallt i landet kan du göra loppisfynd som kan bli till unika konstverk. Och lackering i Stockholm och andra tätorter är ofta möjligt att hitta lätt utan problem.

Loppisfynd och moderniteter

Om du gillar att loppisfynda så finns det mycket intressanta möbler att titta på. Mycket går igen och allt från 50-talet och framåt är eftertraktat för alla som gillar retrogrejer. Ibland så kan du hitta vacker snickarglädje till nedsatta priser när slitaget är stort.

Att lämna in på lackering ger ett helt nytt utseende och kostnaden blir mindre än att köpa nytt. Visst är det kul att ha unika möbler utan att behöva botanisera i designbutikerna? Lackering kan göras i princip med alla sorters färger och ger ett lysande resultat.

Lacka en sliten möbel och få en unik och kul inredningsdetalj. Eller varför inte hela köksinredningen?