Frigolit är ett perfekt skyltmaterial

Vill du synas med ditt företag, få en häftig skylt som är lätt att montera? Satsa på frigolitbokstäver. De kan fås i olika utföranden, och med en front av plexiglas är de tåliga och hållbara.

Frigolit är ett mycket lätt material. Det är också lätt att skära i, och därför är det perfekt att göra skyltmaterial med. Skriv ditt företagsnamn med frigolitbokstäver på husfasaden, eller sätt dem direkt på väggen i entrén. Du vet säkert själv något bra ställe där de skulle komma till sin rätt på din firma. De är lätta att hantera, enkla att montera var som helst, och de kan placeras antingen inomhus eller utomhus.

Skaffa frigolitbokstäver till mässan

Dina datorskurna frigolitbokstäver tillverkas enligt dina önskemål, och du kan få vilken färg och utformning som helst. Du väljer kanske något som ger associationer till ditt företags verksamhet. Bokstäverna har en yta av plexiglas, vilket gör att de är mycket tåliga och hållbara. Denna lätthanterliga reklam är samtidigt en mycket bra investering över tid, för de sitter på en fasad och syns för en stor mängd människor. På en idrottsplats eller i en mässlokal gör de sig också, och de är användbara vid alla sorters event.

Du har förmodligen egna idéer beträffande dina frigolitbokstäver så att du får maximal reklameffekt av dem, så det är bara att du kontaktar ett företag som tillverkar dem. Du får hjälp och kan be om råd om vad som skulle passa, om du själv är osäker på hur de ska se ut.